close
Karin E
2021-07-08
Rammen blev beskadiget, da vi åbnede pakken. Marie ved kundeservice var meget hjælpsom og sørgede for, at vi sendte en ny samme dag. Nu hænger vores dejlige plakat, og vi er meget glade.
Oversat af Google
Lizette M
2021-07-05
Meget god side. Flere ordrer og altid opfyldt. Jeg anbefaler +++!
Oversat af Google
Krister E
2021-07-02
Meget tilfreds med både plakaten og rammen.

Personlige forlovelsesgaver

Fejr et af livets absolut største og vigtigste øjeblikke med en personlig forlovelsesgave, der virkelig sætter tonen for begivenheden. Uanset om det er en forlovelsesgave til din egen partner eller dine kære, har vi noget, der helt sikkert bliver værdsat. Hos os kan du forevige denne magiske milepæl i livet med en selvdesignet, unik og eksklusiv forlovelsesgave, der bringer følelser til liv, fremkalder minder og viser nogen, hvor meget de betyder for dig. Design dit eget stjernehimmel plakat, der viser, hvor smuk nattehimlen var på det nøjagtige øjeblik, du frigjorde og fik et "ja!" Vælg mellem masser af forskellige motiver fra vores bryllupsplakater, og tilføj dine egne navne eller tekster. Hvis du leder efter noget mere abstrakt, kan vores plakat med koordinater passe perfekt - du indtaster bare et sted, og der oprettes et stilfuldt plakat med koordinaterne for det nøjagtige sted. Eller hvis du vil have noget mere poetisk - så kan du oprette en personlig citatplakat med nogle velvalgte, kloge ord om kærlighed. Oplev hele vores sortiment og skab noget helt unikt, der er lige så unikt og smukt som kærligheden mellem jer.

Bryllupsplakat

Vælg en romantisk kontinuerlig linje kunst illustration, tilføj navne til brudepar, indtast bryllupsdatoen og medtag din egen tekst.
Design nu arrow_forward

Stjernehimmel plakat

Vælg dato og sted, og stjernehimmel plakatet opdateres direkte på skærmen.
Design nu arrow_forward

Plakat med koordinater

Indtast det sted, der varmer dit hjerte, og koordinaterne opdateres straks.
Design nu arrow_forward

Kortplakat

Opret din egen kortplakat af dit foretrukne sted i masser af forskellige farvetemaer og designalternativer.
Design nu arrow_forward