close
Yvette L
2022-06-20
Rigtig glad for købet og servicen.
RIKKE E
2022-06-18
Gode varer, hurtig leveringstid. Alt Ok
Oversat af Google
Hannah D
2022-06-17
Jeg har brugt dette firma fire gange nu til tilpassede plakater. Marie hos kundeservice er virkelig hjælpsom og altid dejlig at have med at gøre. Godt prisforhold i forhold til andre.

Om Louvenir

Vi ønsker, at alle skal være i stand til at dekorere deres hjem med kunstværker, der hylder alle vigtige milepæle og store øjeblikke i livet. Personlige plakater, der fortæller din egen, unikke historie.

Kunst, der fremkalder smukke minder og bringer følelser til liv. Både for dig selv og alle dine kære. Et sted, hvor du kan designe personlige gaver, der overrasker og virkelig viser nogen, hvor meget de betyder for dig. Alt sammen lavet af de fineste materialer, der bruges til gengivelse af traditionel kunst og godkendt af museer og gallerier. Kort sagt den bedste kvalitet, der matcher den følelsesmæssige værdi af kunstværkets budskab.

Vi valgte navnet Louvenir som en kombination af ordet Souvenir (fransk ord for minder) og kærlighed. Forevige alle kærlige minder med personlige kunstværker, der er lige så unikke og smukke som dig selv og alle dine kære.

Vores mest populære personlige plakater