close
Oversat af Google
LISE L
2022-11-06
Har for anden gang købt! Kun rosende ord!
Oversat af Google
anja s
2022-11-04
Udnævnelser godt opfyldt
Oversat af Google
Olle S
2022-11-02
Dejlig kvalitet og meget sødt personale, der hjalp med spørgsmål.

Hjælp & Kontakt

Her har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar. Skulle du mod forventning ikke finde svaret her, kan du altid henvende dig i vores kundeservice. Vores internationale kundeserviceteam taler dansk, svensk, engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk og polsk.

Kontakt os

mailinfo@louvenir.com
LOUVENIR AB
Bellevuevägen 59A, 216 19 Malmö, Sverige

Ofte stillede spørgsmål

Personlige plakater - Om Produkterne

Hvilket papir trykker i jeres personlige plakater på?

Vores plakater er udelukkende trykt på FSC-certificeret papir®, der kommer fra bæredygtigt forvaltede skove for at opfylde de højest mulige miljøstandarder. For at sikre holdbarheden af dine personlige kunstværker bruger vi kraftigt 200 gsm, førsteklasses matte kunstpapir i museumskvalitet. Vores blæk er af arkivkvalitet, der garanterer holdbarhed og falmebestandighed med enestående tonalitet, hvilket giver skarpe detaljer med en ensartet fladhed.

Hvor fremstiller i jeres personlige plakater?

Alle vores plakater trykkes på bestilling hos trykpartnere i 32 lande (inklusive Danmark), der er så tæt på vores kunder som muligt. Alt for at være så miljøvenlig som muligt og tilbyde korte leveringstider.

Hvordan designer jeg mine egne personlige plakater?

Brug designværktøjet til at finde alle de værktøjer, du har brug for for at skabe et unikt og personaliseret plakat. Hvert plakat har sine egne værktøjer, der hører til konceptet. Generelt kan du sige, at du kan vælge mellem flere forskellige designs, tilføje dine egne detaljer såsom datoer og steder, tilføje dine egne tekster, vælge mellem forskellige farvetemaer og ændre layout. Hvis du har nogle tip til andre værktøjer, du gerne vil have til et bestemt plakat, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at forbedre vores produkter og er glade for at lytte til vores kunder.

Hvilke størrelser er tilgængelige?

Vi tilbyder følgende størrelser: Portræt (30x40cm / 50x70cm / 70x100cm) og Landskab (40x30cm / 70x50cm / 100x70cm). For nogle plakater tilbyder vi ikke alle størrelser, fordi de ikke passer til konceptet eller designet. For at se, hvilke størrelser vi tilbyder for hvert plakat, skal du bare besøge designværktøjet til plaketet og klikke på fanen "Størrelse". Her kan du vælge mellem de tilbudte størrelser og se, hvordan plakaten ser ud i alle størrelser og formater.

Portrætter - Om Produkterne

Hvilke materialer bruger du?

KUNSTPAPIER: Trykt på kunstpapir af høj kvalitet, der bruges til gengivelse af traditionelle kunstværker og bruges af førende kunstgallerier og museer. Kunstpapiret består af hvidt kunstpapir med en blød og let struktureret filtstruktur, der bidrager til at give kunstværket en fantastisk dybde, der næsten føles tredimensionel. Dens premium inkjetbelægning giver udskrivningerne strålende levende farver og dyb sorthed, hvilket giver den højest mulige kontrast, der kræves for perfekt detaljerigdom. Kunstpapiret er helt syre- og ligninfrit. Lavet til at bevare, ikke falme og modstå aldring.

Hvilke dyr kan vi fremstille portrætter af?

Vi kan dybest set gøre ethvert dyr. Upload billedet, så skaber vi et unikt kunstværk på dit kæledyr. I dag har vi portrætter af hunde, katte, grise, fugle, firben, heste og en skildpadde.

Er mit foto godt nok?

Følg vores fotoinstruktioner for at få de bedste resultater. Hvert foto gennemgås af vores kunstnere for at sikre, at de er gode nok til at få et godt resultat. Hvis vi ikke synes, at billedet er godt nok, vil vi kontakte dig og bede om et nyt foto. Dette påvirker naturligvis leveringstiden; så sørg for at følge vores fotovejledning, hvis du har brug for en hurtig levering.

Fotoinstruktioner

  1. Tag billedet i et miljø med god belysning. Udendørs i løbet af dagen fungerer bedst.
  2. Sørg for, at farven på pelsen ikke påvirkes af belysningen, så den er den samme farve på billedet som i virkeligheden.
  3. Tag billedet i øjenhøjde med dyret.
  4. Forsøg at være så tæt på dyret som muligt, så hovedet tager så meget overflade som muligt.
  5. Sørg for, at billedet er i fokus og ikke er sløret.
  6. Sørg for, at alle dele af dyrets hoved er på billedet. Hvis ørerne skæres, klippes de også i portrættet.
  7. Vi anbefaler, at det bedste er, hvis dyret fotograferes med en lille profil og ikke ser lige ind i kameraet. Selvom dette naturligvis er et spørgsmål om smag. Det vigtige er, at du indsender et billede, der fremhæver personlighed.

Hvilken baggrund skal jeg fotografere imod?

Baggrunden betyder ikke rigtig noget; vores kunstnere kan løse de fleste ting, men det vil være lettere for dem, hvis det ikke er en rodet baggrund.

Hvordan fremstiller i jeres dyreportrætter?

Vi bruger proprietære digitale teknologier til at redigere dit foto, så det passer perfekt sammen med kunstværket. Vi har udviklet flere interne teknikker til at skabe smukke kunstværker, der fungerer til dyreportrætter.

Kan i ændre / tilpasse portrættet?

Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan ændre eller tilpasse portrættet i henhold til specifikke krav, såsom at tilføje en hat eller fjerne en detalje i portrettet. Du er dog velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle ønsker, og vi vil se, hvad vi kan gøre.

Hvilke størrelser er tilgængelige?

We offer: Vi tilbyder tre størrelser: 20x25 cm, 30x40cm, 30x46, 40x50cm og 41x61 cm.

Kan jeg se en forhåndsvisning af mine illustrationer, før det fremstilles?

Vi sender altid et digitalt udkast til din endelige godkendelse før udskrivning for at sikre, at du er tilfreds med dit køb. Vores kunstnere gennemgår alle uploadede fotos for at sikre, at vi kan skabe kunstværker, der opfylder vores lovede høje standarder. Vi kontakter altid vores kunder, hvis billedet ikke er af tilstrækkelig kvalitet, eller hvis vinklen ikke passer til kunstværket.

Betalinger

Hvordan betaler jeg for min ordre?

Vi accepterer Mastercard, Visa og American Express kort. Vi samarbejder med Stripe som vores betalingsformidler for sikre betalinger.

Hvornår bliver pengene trukket på min konto?

Vi debiterer dit kort straks efter at du har klikket på "Bekræft ordre" i kassen. Så snart ordren er placeret, vil du også modtage en ordrebekræftelse til den e-mail-adresse, du har indtastet i kassen.

Toldafgift for leverancer uden for EU

Ved bestilling til Danmark og andre EU-lande er moms inkluderet i prisen, og der tilføjes ingen gebyrer eller omkostninger efter afgivelse af din ordre. Hvis du bestiller uden for EU, er det importørens (kundens) ansvar at betale told og moms. Normalt kontaktes godsselskabet eller toldvæsenet, når pakken ankommer til landet og bliver bedt om at betale told og importere moms, inden pakken frigives fra tolden. Bemærk, at hvis du sender en gave uden for EU, vil disse afgifter ende med modtageren. Hvis du vil vide mere om told og importtold, bedes du kontakte tolden i det land, du ønsker at sende ordren.

Kan jeg ændre eller annullere min ordre?

Desværre kan vi næsten aldrig ændre eller annullere ordrer, fordi vi kun sælger unikke, tilpassede produkter, der er lavet til ordre til vores kunder. Tag dig den tid, du har brug for, for at sikre dig, at kunstværket opfylder dine ønsker, før du bekræfter din ordre. Hvis du finder ud af, at der er noget galt med din ordre; så kontakt os så hurtigt som muligt, og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig.

Levering

Hvor meget koster fragt?

Vi tilbyder altid gratis levering på alle ordrer til Danmark. Se vores godstabel for at se, hvad der gælder for andre lande.

Land Plakater Lærred
Argentina (AR) 0 €14.95
Australia (AU) 0 0
Austria (AT) 0 0
Belgium (BE) 0 0
Bosnia (BA) €4.95 €19.95
Brazil (BR) 0 €19.95
Bulgaria (BG) 0 €19.95
Canada (CA) 0 €9.95
China (CN) 0 €19.95
Croatia (HR) 0 €9.95
Cyprus (CY) 0 0
Czech Republic (CZ) 0 0
Denmark (DK) 0 0
Estonia (EE) 0 €9.95
Finland (FI) 0 0
France (FR) 0 0
Germany (DE) 0 0
Greece (GR) 0 €14.95
Guatemala (GT) 0 €19.95
Hong Kong (HK) 0 €19.95
Hungary (HU) 0 0
Iceland (IS) 0 €19.95
India (IN) 0 €19.95
Indonesia (ID) 0 €19.95
Israel (IL) 0 €19.95
Italy (IT) 0 0
Japan (JP) 0 €19.95
Jordan (JO) 0 €19.95
Kazakhstan (KZ) 0 €19.95
Latvia (LV) 0 €9.95
Lebanon (LB) 0 €19.95
Liechtenstein (LI) €4.95 €9.95
Lithuania (LT) 0 €9.95
Luxembourg (LU) 0 €9.95
Malaysia (MY) 0 €29.95
Maldives (MV) €9.95 €19.95
Malta (MT) 0 €19.95
Mexico (MX) 0 €19.95
Monaco (MC) 0 0
Netherlands (NL) 0 0
New Zealand (NZ) 0 €9.95
Norway (NO) 0 0
Oman (OM) 0 €19.95
Philippines (PH) 0 €19.95
Poland (PL) 0 0
Portugal (PT) 0 0
Republic of Ireland (IE) 0 0
Romania (RO) €4.95 €9.95
Russian Federation (RU) 0 €14.95
Saudi Arabia (SA) 0 €19.95
Serbia (RS) €4.95 €19.95
Singapore (SG) 0 €19.95
Slovakia (SK) 0 0
Slovenia (SI) 0 €9.95
South Africa (ZA) 0 €14.95
South Korea (KR) 0 €19.95
Spain (ES) 0 0
Sweden (SE) 0 0
Switzerland (CH) 0 €9.95
Taiwan (TW) 0 €19.95
Tanzania (TZ) 0 €9.95
Thailand (TH) 0 €19.95
Turkey (TR) 0 €9.95
United Arab Emirates (AE) 0 €9.95
United Kingdom (GB) 0 0
USA (US) 0 0
Vietnam (VN) 0 €19.95

Hvor lang tid er leveringstiden?

Alle kunstværker, der er lavet på Louvenir, laves på bestilling. Det tager normalt 1-2 arbejdsdage at fremstille og sende personlige plakater. For dyreportrætter tager det normalt 2-5 arbejdsdage at designe, fremstille og sende kunstværkerne. Derefter er leveringstiden til Danmark normalt 2-5 arbejdsdage.

Hvis du har brug for din ordre hurtigere end vores sædvanlige leveringstider; Vi kan tilbyde hurtig levering og hurtigere håndteringstid mod et gebyr. Kontakt vores kundeservice på info@louvenir.com for at få et tilbud.

Express levering?

Hvis du har brug for din ordre hurtigere end vores sædvanlige leveringstider; Vi kan tilbyde hurtig levering og hurtigere håndteringstid mod et gebyr. Kontakt vores kundeservice på info@louvenir.com for at få et tilbud.

Hvordan sender i kunstværket til mig?

Så snart din ordre sendes fra trykkeriet, modtager du en bekræftelses-e-mail, der også indeholder dit sporingsnummer og oplysninger om, hvordan du kan spore status for leveringen. Vi samarbejder med følgende rederier: UPS, DHL, DPD, PostNL, Royal Mail. Levering sker normalt til et leveringssted i nærheden af dig.

Hvordan pakker I min bestilling?

Vi sender altid med en leveringsmeddelelse, der viser, hvilke produkter der er inkluderet i pakken. Vi sender ALDRIG med kvitteringer, hvis varerne sendes som en gave direkte til modtageren. Vi bruger specialfremstillede skuffer med dobbeltvægge for at sikre, at kunstværkerne ankommer i perfekt stand. Ved at skræddersy emballagen pr. Ordre reducerer vi påvirkningen på miljøet, mens vi tilbyder omkostningseffektive internationale forsendelsesomkostninger.

Alle kunstværker, der er indrammet, er indpakket i bobleindpakning, plastikovertræk placeres på hjørnerne og ekstra pap placeres på overfladerne af kunstværket for at minimere risikoen for skader under levering. Hvert kunstværk lægges derefter i en tung papkasse. Vores emballeringsrutiner er blevet forbedret mange gange, og i dag er det meget usædvanligt, at vores pakker bliver beskadiget på vej til kunden.

Hvis der opstår skader, gør vi vores yderste for at sikre, at problemet løses bedst muligt: Kunstværkerne prioriteres til øjeblikkelig produktion, og vi bruger den hurtigste forsendelse, vi kan, for at sikre, at vores kunder får deres ordre så hurtigt som muligt.

Fejl ved levering eller beskadigede varer?

Informer os på info@louvenir.com, så snart du opdager, at der er noget galt. Beskadigede varer skal rapporteres inden for en rimelig tid efter levering.

Retur & Returret

Hvordan er reglerne for returnering?

Da vi sælger unikke, specialfremstillede varer, der laves til ordre til vores kunder, kan vi ikke acceptere retur eller bytte varer. Vi kan ikke holdes ansvarlige, hvis du har bestilt den forkerte størrelse eller begået en fejl, når du designer dine kunstværker som t.e.x. lavet en skrivefejl, valgte det forkerte farvetema, glemte at skrive noget osv. Så snart din ordre er sendt til produktion, kan det være for sent at foretage ændringer eller godkende en returnering.

Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar, hvis et produkt er materielt unøjagtigt, defekt eller hvis der er en skade under transporten. Kontakt vores kundeservice på info@louvenir.com inden for 14 dage efter modtagelse af leveringen, og vi sørger for en erstatningsordre. Send os dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.