close
Oversat af Google
Anne-Grethe n
2021-09-05
Meget tilfreds med min ordre. Plakaten var præcis, hvad jeg havde forventet.
Oversat af Google
Jens E
2021-09-02
Jeg har bestilt to gange fra Louvenir. Mange flotte plakater at vælge imellem med en god kundeservice, der var hurtig til at besvare mine spørgsmål. Højt anbefalet
Oversat af Google
Charlotte A
2021-08-30
Jeg er meget tilfreds med leveringen, og plakaten er super flot.

Design dit helt personlige plakat med koordinater

Vi har alle et sted, som du drømmer om at vende tilbage til. Byen i dit hjerte. Et sted, hvor du oplevede noget helt fantastisk. Fejr dette sted ved at designe dit eget personlige plakat med de nøjagtige koordinater for det pågældende sted. Måske den lille hyggelige café, hvor du først blev set, stranden i Caribien, som du blev gift, eller hvorfor ikke hjemmet, hvor du spillede skjult med børnene?

Et plakat med koordinater er en stilfuld og smagfuld måde at dekorere med et kunstværk, der minder dig om alle de smukke minder og oplevelser, du har haft et eller andet sted. Brug vores unikke og intuitive designværktøj til at designe et plakat, der appellerer til dig. Indtast det sted, der varmer dit hjerte, og koordinaterne opdateres straks. Vælg derefter bare de tekster, du vil inkludere. Det kan være en god idé at fjerne navnet på webstedet og skrive noget lige dit eget, så seeren kan gætte, hvad stedet er. Eller du vil have en personlig besked, der fortæller din story.

Hvordan det fungerer

Design din plakat

Vælg et design. Der er mange at vælge imellem.

Tilpas

Tilpas din plakat

Interaktiv forhåndsvisning

Du ser altid nøjagtigt, hvordan dit plakat vil se ud

Bestil

Vi sigter mod at sende alle ordrer inden for 2 arbejdsdage

Design nu