close
Oversat af Google
Josefine E
2020-10-19
God købsoplevelse. Flotte plakater og hurtig levering.
Oversat af Google
Emma G
2020-10-18
Smuk plakat. Forsendelse var hurtigere end forventet.
Oversat af Google
Pilar E
2020-10-16
Jeg elskede det! Det har overgået alle mine forventninger.

Alle anmeldelser

Hos LOUVENIR er det vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og på denne side kan du blive klogere på, hvad de egentlig siger om os.

star star star star star 4.8/5

Kristin C.
2020-10-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Stor og hurtig service. Jeg er meget glad og vil handle mere
Stjernehimmel plakat
Marianne L.
2020-10-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kvaliteten er fremragende, virkelig tilfreds. Tak skal du have!
Kortplakat
Patrik B.
2020-10-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering
Stjernehimmel plakat
zoom_in
C L.
2020-10-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dyr akvarel
Laura K.
2020-10-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Print i høj kvalitet med fantastiske detaljer. Ser fantastisk ud på vores hjemmekontor
Kortplakat
Stephan L.
2020-10-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds, anbefaler jeg
Skyline plakat
Josefine E.
2020-10-19
star star star star star
God købsoplevelse. Flotte plakater og hurtig levering.
Kortplakat
Emma G.
2020-10-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat. Forsendelse var hurtigere end forventet.
Stjernehimmel plakat
Gunilla R.
2020-10-17
star star_border star_border star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Pakken ankom beskadiget, rullen var helt i stykker, og plakaten kunne ikke bruges. Utroligt skuffet efter at have ventet i en hel uge, det kommer sådan ud. Vil have mine penge tilbage, fordi vi ikke har brug for det mere. Frygtelig oplevelse, vil aldrig shoppe her igen!
Louvenir svarade:
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er selvfølgelig meget kede af at høre om dette og kan forsikre dig om, at vi tager denne slags ting meget alvorligt. Vores emballagestandarder er blevet forbedret mange gange, i mange år, og det er nu ekstremt sjældent, at der opstår brud eller skader. I de sjældne tilfælde, hvor hændelser sker, stræber vi efter at sikre, at din indsamling og udskiftning organiseres straks og sendes tilbage til en prioriteret tjeneste uden besvær. Vi vil med glæde udstede en fuld refusion for din ordre og sende dig vores oprigtigste undskyldninger for den ulejlighed, dette har medført dig.
Kortplakat
Pilar E.
2020-10-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elskede det! Det har overgået alle mine forventninger.
Kortplakat
Erik P.
2020-10-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super glad, stærkt anbefalet
Bryllupsplakat
Teresa B.
2020-10-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt perfekt, servicen, kvaliteten og forsendelsen!
Stjernehimmel plakat
Diede F.
2020-10-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Print i god kvalitet og sendt hurtigt. Meget tilfreds!
Kortplakat
zoom_in
Enzo P.
2020-10-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
ELSKER DET! Så himmelsk god service og portrætkvaliteten. Det bedste ved Louvenir er, at de først sender et kladde for at se, om du kan lide det, og så sender de det væk. Bestemt 10/10!
Gambler
Nora E.
2020-10-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Mange tak for fantastisk kundeservice og service. Har allerede anbefalet webstedet til andre!
Kortplakat
Charlotte L.
2020-10-10
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt gik godt
Stjernehimmel plakat
Martin C.
2020-10-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk, meget professionel plakat. Levering inden for en uge, som forventet.
Stjernehimmel plakat
Dina B.
2020-10-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Det ankom til tiden. Papiret er tykt og af fremragende kvalitet!
Kortplakat
Philippe G.
2020-10-07
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med dette køb
Fødselsplakat i 1:1 skala
Anders Ø.
2020-10-06
star star star star star
Fin nettbutikk med mange flotte produkter. Kvaliteten er i top og rask levering. Kan varmt anbefales!
Kortplakat
Alice G.
2020-10-05
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk plakatidee. Vi er super tilfredse !!!
Stjernehimmel plakat
Joan R.
2020-10-03
star star star_border star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Ingen ramme var inkluderet! Det ankom i en rulle, og vi måtte stresse meget for at købe en ramme inden brylluppet.
Louvenir svarade:
Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at du forventede, at en ramme skulle medtages. Vi sælger ikke rammer og anbefaler altid vores kunder at købe en ramme lokalt, så de kan få den til en meget bedre pris end de unødvendige forsendelsesomkostninger, det ville kræve.
Bryllupsplakat
Santiago H.
2020-10-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elskede alt som forventet
Kortplakat
Pascal A.
2020-10-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Utroligt fine plakater i smukt materiale, der skinner med kvalitet. En stor tak til en eksemplarisk kundeservice med stor kundeinteresse. Min pakke blev forsinket af Postnord og Louvenirs kundeservice opdaterede mig regelmæssigt. Bare gode ord fra mig, mange tak !!!
Stjernehimmel plakat
Erich W.
2020-10-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bestilt to gange og helt tilfreds!
Kortplakat
Lone E.
2020-09-30
star star star star star
Nemt at handle og hurtigt levering
Kortplakat
Adrian C.
2020-09-29
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering og i paprør, meget godt pakket.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Emelie L.
2020-09-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Er så glad, stjernekortet ser så flot ud i virkeligheden
Stjernehimmel plakat
Jasmijn L.
2020-09-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot plakat, intet at kritisere.
Kortplakat
Phillip D.
2020-09-28
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Stor plakat - men ret dyr
Louvenir svarade:
Tak for din feedback. Vi beklager at høre, at du fandt prisen for at være lidt dyr. Vi bruger et førsteklasses kunstpapir (200 g / m2), der er designet til arkivering. Papiret er syrefrit og ligninfrit for at garantere, at det ikke gulner med alderen og er testet for at være lysbestandigt i mindst 100 år. Vi har valgt kun at bruge førsteklasses materialer, så vores kunder kan sætte pris på deres kunst i mange år fremover.
Kortplakat
G U.
2020-09-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende kvalitet, virkelig meget god, tak!
Stjernehimmel plakat
Marjolein L.
2020-09-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg har faktisk lige modtaget min pakke i perfekt stand!
Bryllupsplakat
Pedro F.
2020-09-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og professionel service. Højt anbefalet.
Kortplakat
Karin O.
2020-09-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Helt tilfreds med mit køb !!!
Stjernehimmel plakat
Katja L.
2020-09-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds!
Kortplakat
Sabrina F.
2020-09-23
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Det tager et stykke tid at komme derhen. Ellers meget glad!
Louvenir svarade:
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Når det kommer til brugerdefinerede plakater, tager det et par dage at producere kunstværket og sende det ud i forhold til standardprodukter, der er klar på lageret. Men i disse dage oplever vi ingen væsentlige forsinkelser. Skønt i betragtning af den aktuelle situation kan ting ændre sig hurtigt, og vi gør vores bedste for at opdatere de estimerede leveringstider. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb.
Stjernehimmel plakat
Michael U.
2020-09-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Rigtig god idé! God kvalitet og hurtig levering.
Definition-plakat
zoom_in
Agnès C.
2020-09-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Storslået! Original dekoration. Hele familien er meget glade. Tak til hele Louvenir-teamet.
Kaptajn
Christian B.
2020-09-22
star star star star star_border
Leveringen tog lidt tid men det er forståeligt nok. Handler uden tvivl der igen
Kortplakat
Lúcia P.
2020-09-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakaterne er af fremragende kvalitet !!!
Stjernehimmel plakat
Simon C.
2020-09-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget imponeret, ser flot ud, og jeg kan ikke vente med at give væk nutiden!
Bryllupsplakat
zoom_in
Lilian L.
2020-09-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fik en fødselsdagsgave, og jeg elsker det!
Dyr akvarel
Vera P.
2020-09-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bedøvelse print og levering var lige i tide til min kæreste fødselsdag
Kortplakat
Angela R.
2020-09-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Produkt af høj kvalitet. Jeg anbefaler!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Lena E.
2020-09-18
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Leveringen tog et par dage længere end jeg håbede, men jeg er super tilfreds med min plakat!
Stjernehimmel plakat
Anna K.
2020-09-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kvaliteten er fremragende!
Kortplakat
Miranda T.
2020-09-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bestilte det som en jubilæumsgave, og det var en enorm overraskelse for min mand. Så uventet. Vi elsker det begge!
Stjernehimmel plakat
Tania d.
2020-09-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt perfekt; Jeg vil købe igen!
Stjernehimmel plakat
Roger L.
2020-09-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Det tog cirka en uge at få ordren hjem. Resultatet var over forventning
Kortplakat
Manfred E.
2020-09-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bestillingsprocessen var meget enkel og hurtig at gennemføre. Mine plakater ankom meget hurtigt, og kvaliteten er også god.
Stjernehimmel plakat
zoom_in
Isabel F.
2020-09-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
JEG ELSKER DET!! Super god kvalitet og god service. Mange tak!
Royal couple II
Niels L.
2020-09-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejligt tykt papir. Meget tilfreds med mit køb!
Kortplakat
Alexandra D.
2020-09-13
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God kvalitet og hurtig forsendelse
Fødselsplakat i 1:1 skala
Inger W.
2020-09-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er super tilfredse, plakaten er lige så smuk som vi forestillede os, mange tak!
Bryllupsplakat
Sarah W.
2020-09-12
star star_border star_border star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Materialet er lidt, som jeg forventede, det følger ikke med rammen og det ankom brudt !! Jeg er trist og sur !! 35 €
Louvenir svarade:
Vi er så kede af at høre, at din plakat ankom beskadiget. Dette er naturligvis ikke acceptabelt, og vi kan bekræfte, at en ny erstatningsplakat vil blive sendt ud med ekspreslevering. Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål, så lad os det vide. Med venlig hilsen Marie / Kundeservice
Stjernehimmel plakat
Filippa I.
2020-09-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fint papir og godt print
Kortplakat
Carla P.
2020-09-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super hurtig service
Kortplakat
Eveliina R.
2020-09-07
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God og hurtig levering. Jeg var tilfreds med mit køb
Stjernehimmel plakat
Pénélope V.
2020-09-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Leveringen var hurtig, og plakaten er perfekt
Kortplakat
Hélder B.
2020-09-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Over mine forventninger. Femstjernede fagfolk
Plakat med koordinater
Anders P.
2020-09-05
star star star star star
Da vi modtog den første forsendelse, blev en plakat beskadiget, de sendte bare en ny ud. Så en super god kundeservice.
Stjernehimmel plakat
Sara B.
2020-09-04
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
godt
Stjernehimmel plakat
Sophia L.
2020-09-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god kvalitet. Jeg vil helt sikkert bestille der igen!
Bryllupsplakat
Ralf H.
2020-09-03
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Problemfri
Kortplakat
Karin P.
2020-09-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kortet er utroligt rart, hvor vi endda er overraskede over, hvor god kvaliteten er. Papiret er tykt og farverne er så pæne. Tak Louvenir, vi er meget glade!
Kortplakat
Nicole C.
2020-09-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Grundig behagelig oplevelse fra vores første e-mail til modtagelse af stjernekortet. Vi kommer snart tilbage :)
Stjernehimmel plakat
Joana N.
2020-08-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fem-stjernede fagfolk - 100% anbefaler
Stjernehimmel plakat
D L.
2020-08-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Perfekt *****
Kortplakat
Sanne P.
2020-08-29
star star star star star
Hurtig levering og nemt at bestille
Stjernehimmel plakat
Beatriz L.
2020-08-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt perfekt! Mange tak.
Bryllupsplakat
Paula M.
2020-08-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt godt, jeg er tilfreds med Louvenir
Kortplakat
Lukas Z.
2020-08-27
star star star_border star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Pakken blev modtaget, men kassen var åben. Modtagne plakater blev beskadiget !!!
Louvenir svarade:
Jeg er så ked af at høre, at din pakke blev åbnet ved ankomsten, og at dine plakater ankom beskadiget. Dette er naturligvis ikke acceptabelt, og vi vil straks sende dig en udskiftningspakke med hurtig levering. Jeg sender Dem vores oprigtige undskyldninger for den ulempe, der er forårsaget.
Stjernehimmel plakat
Jamie R.
2020-08-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med kvaliteten. Langt bedre end forventet!
Stjernehimmel plakat
Ahmad S.
2020-08-26
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg kan godt lide mit kort. Godt papir
Kortplakat
zoom_in
Cassandra H.
2020-08-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
JEG ELSKER ! Portrættet er simpelthen storslået, tjenesten er hurtig, effektiv og meget professionel! Jeg kan varmt anbefale! Tak skal du have !
Dyr akvarel
Kezia L.
2020-08-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tilfreds med kvaliteten og hastigheden ved levering. Virkelig nydt.
Stjernehimmel plakat
Lars N.
2020-08-23
star star star star star
Super tilfreds kunde
Kortplakat
Anne I.
2020-08-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smukke plakater, perfekt pakket
Kortplakat
S W.
2020-08-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
tak tak tak
Stjernehimmel plakat
Irena B.
2020-08-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Helt fantastisk pragt. Vi vil være tilbage :)
Bryllupsplakat
K B.
2020-08-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering, fremragende kvalitet og TOP service
Definition-plakat
Jessica Ö.
2020-08-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med kvaliteten +++++
Stjernehimmel plakat
Giselle O.
2020-08-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Print i høj kvalitet. Jeg ville købe igen med sikkerhed.
Stjernetegn plakat
Luc E.
2020-08-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Overensstemmende ordre, god kvalitet
Bryllupsplakat
P C.
2020-08-18
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Leveringen tog et par dage mere end forventet. Kundeservice var hjælpsom og informativ. Kort ser godt ud, og papiret føles meget tykt. Alt i alt en positiv oplevelse.
Kortplakat
Robert B.
2020-08-17
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Gode sager
Stjernehimmel plakat
Pia R.
2020-08-16
star star star star star
Fin oplevelse - Alt i orden!
Stjernehimmel plakat
Jean-Olivier L.
2020-08-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds. Mange tak.
Kortplakat
Ingemar K.
2020-08-15
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Postkontoret mistede min pakke. Fik en ny pakke efter kontakt med kundeservice, men det sænker naturligvis vurderingen.
Louvenir svarade:
Tak for din anmeldelse. Vi sender dig vores oprigtige undskyldninger for ulejligheden forårsaget af, at pakken mistes af leveringstjeneren. Vi håber, at du er tilfreds med plakatens kvalitet og kommer tilbage igen, så vi kan bevise, at ting normalt fungerer godt, når du bestiller fra os.
Bryllupsplakat
Monika K.
2020-08-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Flot tryk og hurtig levering!
Kortplakat
Janne D.
2020-08-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Det viste sig at være en meget værdsat bryllupsgave!
Stjernehimmel plakat
Nicolas R.
2020-08-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god kundeservice
Kortplakat
Karen P.
2020-08-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super hjælpsom kundeservice, der svarede hurtigt og hjalp os med at ændre vores design, efter vi bestilte.
Stjernehimmel plakat
Sergio L.
2020-08-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget smuk og af kvalitet, jeg anbefaler 100%
Kortplakat
Frank C.
2020-08-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Louvenir
Stjernehimmel plakat
P N.
2020-08-11
star star star star star
Hurtig og professionel behandling og levering.
Bryllupsplakat
Yllen M.
2020-08-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elskede det, meget god kvalitet !!!
Stjernehimmel plakat
Chloe G.
2020-08-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god kvalitet og hurtig levering!
Plakat med koordinater
Cassie T.
2020-08-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Præcis som beskrevet, og hvad jeg ønskede
Kortplakat
Aurore S.
2020-08-07
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Leveringstid længere end annonceret.
Louvenir svarade:
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. De viste leveringstidsestimater er baseret på oplysninger, vi modtager fra vores leveringskurer og er normalt meget nøjagtige, men selvfølgelig kan der forekomme uforudsete omstændigheder, der forårsager forsinkelser for nogle ordrer. Vi er selvfølgelig meget kede af at høre, at din ordre blev forsinket, men håber, du var tilfreds med kvaliteten af kunstværket.
Stjernehimmel plakat
Kirstein M.
2020-08-06
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Forkert levering af en plakat. Kundeservicen reagerede øjeblikkeligt, og den nye levering blev foretaget meget hurtigt.
Louvenir svarade:
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sender dig vores oprigtige undskyldninger for de problemer, der er forårsaget, og vi er glade for at høre, at erstatningsplakaten ankom hurtigt.
Kortplakat
Helga K.
2020-08-05
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Helt fantastisk! Poster i god kvalitet.
Kortplakat
Kim H.
2020-08-05
star star star star star
Virkelig flot plakat. Hurtig levering!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Debra M.
2020-08-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bare gør det!
Plakat med koordinater
Mia L.
2020-08-04
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Papir og udskriv i god kvalitet. Ville have været rart, hvis du også kunne købe en ramme.
Louvenir svarade:
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og sætter pris på din feedback om rammer. I øjeblikket føler vi, at omkostningerne ved forsendelse med rammer ville være for høje til, at det ikke ville være umagen værd for vores kunder og snarere anbefale dem at købe en ramme lokalt. Venlig hilsen, LOUVENIR
Bryllupsplakat
Ramir O.
2020-08-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God produktkvalitet, jeg kunne godt lide det meget
Stjernehimmel plakat
Femke v.
2020-08-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smukt materiale. Er smuk i huset :)
Stjernehimmel plakat
Johan D.
2020-08-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god kundeservice. Varerne ankom i god stand. Højt anbefalet!
Stjernehimmel plakat
Helder F.
2020-08-02
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakater ankom hurtigere end forventet - men sporingsinfo om forsendelsen var ikke korrekt.
Stjernehimmel plakat
Santiago F.
2020-08-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt en succes
Kortplakat
Jan M.
2020-08-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Coolt koncept
Henrik S.
2020-07-31
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende følelse af meget god kvalitet
Kortplakat
Marja L.
2020-07-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smukt og fint produkt, hurtig levering
Stjernehimmel plakat
Joan O.
2020-07-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Print i høj kvalitet, værd at prisen er!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Kasper M.
2020-07-29
star star star star star
Hurtig levering i god emballage
Definition-plakat
Guiseppa L.
2020-07-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Er smuk. Forsendelsen svarer til de angivne tider.
Kortplakat
Rikke H.
2020-07-27
star star star star star
Super godt tilfreds - har anbefalet til venner!!!
Kortplakat
Dieter W.
2020-07-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bestilles to gange og helt tilfreds
Plakat med koordinater
Maaike T.
2020-07-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Så smuk og leveret hurtigt!
Stjernehimmel plakat
Richard P.
2020-07-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med vores kort; kvalitet er forbløffende. Jeg vil købe et par flere til mit kontor. tak skal du have
Kortplakat
Elena R.
2020-07-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alle dejlige, det glæder mig
Stjernehimmel plakat
Marja A.
2020-07-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kom hurtigt og godt pakket, så fantastisk som en gave
Bryllupsplakat
Jerome I.
2020-07-22
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat. Levering dog lidt lang ...
Louvenir svarade:
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din plakat. Og vi er ked af at se, at din plakat blev leveret to dage efter vores estimerede leveringstid. Desværre kan der opstå forsinkelser, hvorfor vi kun tilbyder anslåede leveringstider baseret på de seneste oplysninger, vi modtager fra vores forsendelsesmagasiner. Hav en god dag!
Kortplakat
Judith N.
2020-07-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Har allerede bestilt fra Louvenir to gange. Super hurtig levering og top kvalitet! Bliv ved :)
Stjernehimmel plakat
Stig L.
2020-07-19
star star star star star
Super fin plakat, kom hurtigt med posten.
Kortplakat
Marc D.
2020-07-19
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Ville give fem stjerner, hvis du havde PayPal
Louvenir svarade:
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg har givet din feedback om tilføjelse af PayPal som betalingsmulighed til vores ledelse. Hav en god dag!
Stjernehimmel plakat
Nadine H.
2020-07-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejligt tykt papir. Forsendelsen er super hurtig. Simpelthen godt!
Stjernehimmel plakat
Arild V.
2020-07-17
star star star star star
Min bestilling kom få dage efter bestilling. Super produkt kvalitet!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Stephanie C.
2020-07-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget glad
Stjernehimmel plakat
Werner B.
2020-07-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt godt. Cool plakat
Michelle T.
2020-07-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg nød at designe mit kort over vores kvarter. Det viste sig godt!
Kortplakat
Virginie O.
2020-07-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er virkelig tilfredse med kvaliteten
Bryllupsplakat
Gunnel K.
2020-07-15
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Ville have værdsat, hvis du også kunne indramme plakaterne. Det er lidt besværligt at skulle bestille en ramme andetsteds. Ellers er jeg glad
Stjernehimmel plakat
Karen L.
2020-07-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
kundeservicen er fremragende
Stjernehimmel plakat
C R.
2020-07-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Første køb hos Louvenir: Meget flot plakat, perfekt kvalitet, ret hurtig levering ...
Kortplakat
Felicia G.
2020-07-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende kvalitet & ankom på meget kort tid
Bryllupsplakat
Carla V.
2020-07-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Ser fantastisk ud på min væg
Kortplakat
Martina R.
2020-07-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Købt flere gange, altid tilfreds
Kortplakat
Trine B.
2020-07-11
star star star star star
Super flot, hurtig levering. Virkelig en god oplevelse!
Stjernehimmel plakat
Peter D.
2020-07-11
star star star star star
Kan kun anbefale!
Nuria L.
2020-07-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Mange tak
Stjernehimmel plakat
Jill R.
2020-07-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakaten viste sig endnu bedre, end vi havde håbet. Illustrationen er fantastisk, og vi har ærligt aldrig set så tykt plakatpapir. Godt køb, vil være tilbage :)
Fødselsplakat i 1:1 skala
Mona I.
2020-07-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super nem at bestille. Hurtig og god kvalitet
Kortplakat
Niels F.
2020-07-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Mange muligheder for at personalisere plakaten, den ser meget flot ud
Stjernehimmel plakat
Raquel B.
2020-07-08
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er lidt skuffet, først med forsendelsesforsinkelsen, der har taget 3 uger, for prisen skulle forsendelsen være hurtigere, faktisk købte jeg den den 17. juni og indtil den 23. juni sendte de ikke den, hvilket forsinkede mere hans ankomst. På den anden side kunne jeg ikke lide papiret, det havde en høj grammage, fordi det er et tryk på pap, som det er, men papiret har ikke den svage glans, som du forventer i denne type udskrivning, det er mat mat, nul glans, som om det Print dig selv på papirvarer i dit kvarter på karton. Den omgivende ramme er meget lille, så at sætte en ramme på ydersiden spiser designet meget. Den eneste gode ting, jeg kan sige, er, at de bruger en god database, for i mit tilfælde var det en by, og den kommer ud med mange detaljer som grønne områder osv. og det giver dig mulighed for at udvide designet meget. Men generelt vil jeg ikke gentage, medmindre de ændrer papirtypen.
Louvenir svarade:
Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sender dig vores oprigtige undskyldninger for, at din ordre var så forsinket; desværre var der nogle produktions- og leveringsforsinkelser i den periode, du bestilte på grund af COVID-19-situationen. Vi var lige så frustrerede som dig over dette, som vi selvfølgelig altid ønsker at tilbyde vores kunder den hurtigst mulige forsendelse. Heldigvis er situationen bedre nu, og vi oplever ikke så alvorlige forsinkelser. Tak for din feedback om papiret - som sagt, vi bruger et matpapir i stedet for et blankt papir, da vi finder ud af, at det er mere velegnet til giclée-udskrivning, der bruges til kunsttryk, hvor farverne varer over 100 år hvis den er gemt korrekt. Måske i fremtiden kan vi også tilbyde en blank type, så den passer til dem, der foretrækker det end matpapir. Hav en dejlig sommer!
Kortplakat
Wanda V.
2020-07-07
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Nydelig feedback om levering.
Ilse S.
2020-07-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Ingen kommentarer
Bryllupsplakat
Margit L.
2020-07-06
star star star star star
Nemt og modtager var tilfreds
Stjernehimmel plakat
Fredrik W.
2020-07-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Topkvalitet og hurtig service
Stjernetegn plakat
Charles M.
2020-07-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bemærkelsesværdig udskrivning og levering inden for en uge til Perth
Stjernehimmel plakat
Nina K.
2020-07-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering
Fødselsplakat i 1:1 skala
Sara S.
2020-07-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering og perfekt vare i alle detaljer. Tak skal du have!
Bryllupsplakat
Angela U.
2020-07-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt sammen perfekt
Stjernehimmel plakat
Alain L.
2020-07-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
meget smuk gengivelse. Jeg kan varmt anbefale !!!
Kortplakat
Kurt L.
2020-06-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt gik godt
Kortplakat
Marcel G.
2020-06-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds; jeg anbefaler
Stjernehimmel plakat
Camilla B.
2020-06-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Top service
Bryllupsplakat
Helen O.
2020-06-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker det ... Det ser smukt ud i vores stue :)
Stjernehimmel plakat
Gabrielle N.
2020-06-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og perfekt levering
Stjernehimmel plakat
Tom C.
2020-06-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget hurtig levering!
Stjernetegn plakat
Marianne Å.
2020-06-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot plakat super tilfreds med alt
Kortplakat
Phillip D.
2020-06-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Godt arbejde
Diane B.
2020-06-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med de smukke plakater
Kortplakat
Jessica L.
2020-06-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tykt og fint papir. Vi er meget tilfredse med det dejlige maleri
Fødselsplakat i 1:1 skala
Marine V.
2020-06-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg synes, det er en smuk plakat. Meget tilfreds med køb!
Stjernehimmel plakat
Patrick B.
2020-06-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget hjælpsom kundeservice, der svarede hurtigt.
Stjernehimmel plakat
Kylie G.
2020-06-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastiske detaljer på kortet. Ankom inden for en uge, hvilket var meget imponerende
Kortplakat
Lene W.
2020-06-22
star star star star star
Super flot! Klar anbefaling herfra
Stjernehimmel plakat
Bernhard M.
2020-06-21
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Giver det fire ud af fem, da det ankom et par dage for sent. Det er dog godt lavet, føles korrekt
Stjernehimmel plakat
Adrian L.
2020-06-21
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg havde anmodet om levering til hjemmet, og jeg måtte gå til et servicepunkt ...
Kortplakat
Isabel M.
2020-06-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kvaliteten er utrolig. Tak skal du have!
Kortplakat
James H.
2020-06-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk kvalitetsudskrivning, hurtig levering
Plakat med koordinater
Kristina A.
2020-06-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget høj kvalitet og hurtig levering
Stjernehimmel plakat
Manuela F.
2020-06-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og fremragende service
Definition-plakat
Bettina L.
2020-06-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat, alt i alt er jeg meget glad !!!
Kortplakat
Maike B.
2020-06-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig tilfreds med det!
Bryllupsplakat
Natalie M.
2020-06-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Enestående kvalitet - meget bedre, end vi håbede på. 5/5
Stjernetegn plakat
Eva R.
2020-06-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget værdsat gave
Stjernehimmel plakat
Silvia N.
2020-06-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk produkt, fuldt tilfreds
Kortplakat
Frieda W.
2020-06-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Med et ord Top! Vi er meget tilfredse med hele linjen
Stjernehimmel plakat
Frédéric C.
2020-06-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Opfyldte mine forventninger. tak skal du have
Kortplakat
Irene P.
2020-06-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Produktet opfyldte forventningerne. Jeg ville købe igen
Bryllupsplakat
Anne L.
2020-06-12
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejlig kvalitet, men jeg vil gerne være i stand til at zoome ud mere.
Kortplakat
Christina W.
2020-06-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk produkt og hurtig levering
Fødselsplakat i 1:1 skala
Giselle R.
2020-06-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot design. Vi bestiller fra Louvenir igen når som helst.
Kortplakat
Marie-Jeanne D.
2020-06-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god oplevelse, glad for vores ordre
Stjernehimmel plakat
Martin E.
2020-06-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og god service.
Kortplakat
Roberta P.
2020-06-07
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi bestilte en bryllup plakat til vores bedste venner døtre bryllup. Alle elskede tegningen. Ville have været rart, hvis vi også kunne bestille en ramme.
Bryllupsplakat
Louise R.
2020-06-07
star star star star star
Super flot! Og hurtig levering
Kortplakat
Michael P.
2020-06-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
10/10 Tak Lisa for din fantastiske service :)
Stjernehimmel plakat
Belén R.
2020-06-05
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Spectacular! jeg elsker det
Stjernetegn plakat
Jeanne T.
2020-06-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Perfekt, jeg anbefaler :)
Definition-plakat
Terry N.
2020-06-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget imponeret over papiret
Kortplakat
Frank R.
2020-06-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt perfekt, altid en god gaveide
Kortplakat
Palle C.
2020-06-03
star star star star star
Fint produkt
Fødselsplakat i 1:1 skala
Angela C.
2020-06-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
plakaten er smuk, fuldt tilfreds
Stjernehimmel plakat
Aini T.
2020-06-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og pålidelig
Kortplakat
Bethanie G.
2020-06-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderlig service, der hjalp os med at få det helt rigtigt. Kvaliteten var også meget højere, end vi forventede. Tusind tak!!!
Wendy O.
2020-06-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker absolut min stjernekortplakat. Tak!
Stjernehimmel plakat
Saskia K.
2020-05-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejlige plakater. Alt gik glat.
Kortplakat
Martin C.
2020-05-29
star star star star star
Smukt produkt. Super tilfreds!
Stjernehimmel plakat
Giulia O.
2020-05-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smukke plakater fulde af kærlighed !!!
Bryllupsplakat
Carmen L.
2020-05-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alle store, jeg er meget glad
Plakat med koordinater
Peter D.
2020-05-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende kvalitet og god kundeservice. Meget tilfreds!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Milly W.
2020-05-27
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering, god kvalitet. De bør dog tilbyde rammer
Kortplakat
James U.
2020-05-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Perfekt oplevelse fra køb til levering af min plakat.
Kortplakat
Karina S.
2020-05-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bedste kvalitet
Stjernehimmel plakat
Juan S.
2020-05-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
meget original plakat
Sol M.
2020-05-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker det. 100% anbefales
Stjernehimmel plakat
Françoise L.
2020-05-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
2. gang jeg bestilte, altid tilfreds
Kortplakat
Beatrice U.
2020-05-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakaten er storslået. tak skal du have
Fødselsplakat i 1:1 skala
Paula L.
2020-05-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Levering inden for den aftalte tid
Kortplakat
Luca B.
2020-05-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat! Tak
Fødselsplakat i 1:1 skala
Nikolai W.
2020-05-20
star star star star star
Super glad. Højt anbefalet!
Stjernehimmel plakat
Camille E.
2020-05-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
fremragende tak
Kortplakat
Gunilla M.
2020-05-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Anden gang vi bestiller, og vi er helt tilfredse igen :)
Stjernehimmel plakat
Jack G.
2020-05-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig levering til Melbourne, papiret har en fremragende kvalitet
Kortplakat
Amelie T.
2020-05-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende plakat af god kvalitet
Bryllupsplakat
Sabine M.
2020-05-18
star star star star star
Elsker jeres produkter
Plakat med koordinater
Anja W.
2020-05-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk kvalitet og en dejlig gaveide!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Richard P.
2020-05-16
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Generelt er vi meget tilfredse med vores stjernekort. Kvaliteten var meget bedre end forventet. Leveringen var lidt forsinket, men kun et par dage.
Stjernehimmel plakat
Rita A.
2020-05-16
star star star star star
Hurtig service og flotte plakater
Kortplakat
Charlie T.
2020-05-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker personaliseringen og den fantastiske kvalitet!
Angelique F.
2020-05-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget meget flot plakat og god kvalitet.
Stjernehimmel plakat
Claudia N.
2020-05-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt perfekt - stærkt anbefalet !!!
Kortplakat
Ulla R.
2020-05-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er så glade for, at vi bestiller en til at give væk som bryllupsgave.
Bryllupsplakat
Rakel C.
2020-05-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende, vi er meget tilfredse.
Skyline plakat
Hans D.
2020-05-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig dejlig plakat!
Stjernehimmel plakat
Larissa A.
2020-05-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Det er fantastisk - kvaliteten er fantastisk!
Kortplakat
Julie R.
2020-05-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget godt klaret
Fødselsplakat i 1:1 skala
Stephanie O.
2020-05-07
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt er fantastisk. Det er smukt
Stjernehimmel plakat
Laura M.
2020-05-07
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat, fuldt tilfreds.
Bryllupsplakat
Charlotte E.
2020-05-07
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Gav et kort over Auckland til min mand til vores jubilæum, da vores fly blev aflyst på grund af hele lockdown. Han elskede det absolut
Kortplakat
Börje R.
2020-05-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende kvalitet og rettidig levering
Kortplakat
Jørgen H.
2020-05-06
star star star star star
Smukt produkt og super service!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Noeme D.
2020-05-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot original gave
Plakat med koordinater
Christoph B.
2020-05-05
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Pæn kvalitet, men levering blev forsinket med næsten en uge, hvorfor jeg giver 4 stjerner.
Bryllupsplakat
Fanny B.
2020-05-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Himmelkortet er sublimt, jeg anbefaler meget
Stjernehimmel plakat
Karim R.
2020-05-03
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig forsendelse og levering
Kortplakat
Monica K.
2020-05-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Stjernehimmel plakat
Anna L.
2020-05-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget vellykket gave med hurtig levering
Fødselsplakat i 1:1 skala
Julia D.
2020-05-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt godt! Jeg er helt tilfreds
Kortplakat
Axel H.
2020-04-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt bedst !!
Bryllupsplakat
Eric W.
2020-04-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Venlig kundeservice og god kvalitet.
Kortplakat
Karla K.
2020-04-29
star star star star star
Fantastiske produkter
Gus T.
2020-04-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god kvalitet og en super gaveide.
Stjernehimmel plakat
Laura K.
2020-04-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er helt forbløffet over plakaten. En sådan sød idé, og vi vil helt sikkert elske den endnu mere i de kommende år
Fødselsplakat i 1:1 skala
Marianne E.
2020-04-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Leveringen tog cirka en uge, og vi er meget tilfredse med vores kort
Kortplakat
Marc M.
2020-04-25
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kortene ser godt ud, men jeg vil sætte pris på muligheden for at købe rammer til at gå sammen med kortene.
Kortplakat
Jasmin H.
2020-04-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er glad
Fødselsplakat i 1:1 skala
Ilse J.
2020-04-23
star star star star star
Super lækre plakat og hurtig service
Bryllupsplakat
Jörgen E.
2020-04-23
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk gave!
Dolores H.
2020-04-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakaten er storslået. Hurtig levering + god emballage. Jeg har ingen klager. Tak Louvenir
Stjernehimmel plakat
Tessa J.
2020-04-23
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Generelt fungerede det godt. Bestillingen blev forsinket med et par dage, men vi var overraskede over, at papirets kvalitet er så høj. Aldrig set en plakat, der var tyk før.
Kortplakat
Carmen L.
2020-04-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi kan godt lide det meget. En dyrebar hukommelse!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Johanna D.
2020-04-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderligt koncept. Jeg elsker min stjernekortplakat!
Stjernehimmel plakat
Lisa J.
2020-04-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig og god service. Tak Lisa!
Stjernehimmel plakat
Nils H.
2020-04-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig tilfreds med mine tre kortplakater. Stilfuldt design og top kvalitet!
Kortplakat
Kerstin L.
2020-04-15
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Posteren var meget flot, men Postnord skulle sende sms-meddelelser !!! Nu måtte jeg vente i flere dage på, at et brev i postkassen ankom.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Levi K.
2020-04-15
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat, fantastisk gave !! Meget tilfreds med det :)
Bryllupsplakat
Jörg M.
2020-04-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg bestilte fra Tyskland. Plakaten er i en meget god kvalitet. Og leveringen var hurtig.
Plakat med koordinater
Jonah H.
2020-04-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt var fantastisk.
Stjernehimmel plakat
João C.
2020-04-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk produkt
Kortplakat
Morten H.
2020-04-09
star star star star star
Kun tilfreds. Hurtig levering!
Bryllupsplakat
Martín R.
2020-04-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget kompetent virksomhed. Hilsner!
Kortplakat
Liza D.
2020-04-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
5/5
Kortplakat
Linus A.
2020-04-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tilfreds med mit køb. Ville have været godt, hvis man også kunne købe en ramme.
Kortplakat
Dieter H.
2020-04-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt var fantastisk, fuldt tilfreds
Bryllupsplakat
Emma B.
2020-04-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget kompetent håndtering. Super kvalitet.
Plakat med koordinater
Pia R.
2020-04-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt godt! Intet at klage over
Kortplakat
Florent R.
2020-03-31
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er en fan av plakaten min og anbefaler uten å nøle !!!
Kortplakat
Veronica P.
2020-03-31
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Glæder mig over købet. Smuk :)
Fødselsplakat i 1:1 skala
Jørgen H.
2020-03-31
star star star star star_border
Flotte plakater og god kvalitet men leveringstiden kunne havde været hurtigere
Stjernehimmel plakat
zoom_in
Caroline L.
2020-03-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Er min hund ikke sød? Jeg elsker det, og jeg anbefaler dig ++++
Grevinde
Herman S.
2020-03-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtig, ukompliceret, venlig.
Stjernehimmel plakat
Giulia F.
2020-03-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk produkt og god pris
Kortplakat
Giuseppe R.
2020-03-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderlig plakat
Plakat med koordinater
Daniel V.
2020-03-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Min oplevelse med Louvenir har været stor. Meget smukt stjernekort og super hurtig levering.
Stjernehimmel plakat
Hans E.
2020-03-29
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
PostNord under al kritik, men Louvenir hjalp og løste problemerne hurtigt.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Maria L.
2020-03-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Top kvalitet - god gaveide !!!
Kortplakat
Jane B.
2020-03-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker virkelig mit stjernekort. Fantastisk kvalitet og hvad et smukt koncept.
Stjernehimmel plakat
Mary D.
2020-03-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Perfekt gave til min mand
Kortplakat
Carin A.
2020-03-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds! Ser frem til at hænge det op :)
Bryllupsplakat
Gemma W.
2020-03-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker det! Smuk kunst.
Stjernehimmel plakat
Erik G.
2020-03-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi købte flere forskellige kort, og alle blev virkelig dejlige.
Kortplakat
Emilia W.
2020-03-26
star star star star_border star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakaten er pæn, men leveringen tog for lang tid.
Kortplakat
Noah H.
2020-03-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk service! Vil bestemt bestille igen.
Kortplakat
Marie L.
2020-03-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Pænt koncept og design. Stærkt anbefale !!
Citat plakat
zoom_in
Caroline L.
2020-03-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende arbejde!! Vi bestilte to, og vi er glade! Meget professionelt arbejde. Mulighed for at give din mening om udkastet Meget godt pakket! Du kan gå der med lukkede øjne, det er nødvendigt, når du elsker dine dyr;)
Viking
Stephanie W.
2020-03-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg bestilte fra Østrig. Hurtig levering og god kvalitet. Tak
Fødselsplakat i 1:1 skala
Paul S F.
2020-03-25
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk kundeservice! Der var et problem med min ordre, men kundeservice kom hurtigt med løsninger.
Bryllupsplakat
Lucas V.
2020-03-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super flot plakat og super hurtig service!
Stjernehimmel plakat
Marisol G.
2020-03-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker det super smuk
Kortplakat
Linus I.
2020-03-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Glad og tilfreds - tak!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Håkan N.
2020-03-24
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med slutresultatet! Bedre med hurtigere forsendelse.
Stjernehimmel plakat
Eino J.
2020-03-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig glat!
Stjernehimmel plakat
Kim I.
2020-03-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejlig og enkel
Fødselsplakat i 1:1 skala
Liam D.
2020-03-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bestilte 2 fødselsplakater, og de leverede inden for 3 dage til Melbourne. Meget tilfreds med papirets kvalitet også rigtig tyk.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Jari M.
2020-03-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med stjernekort. Tak!
Stjernehimmel plakat
Aase A.
2020-03-22
star star star star star
Flot kvalitet og meget god service så ikke sidste gang jeg handler hos dem
Bryllupsplakat
Nick D.
2020-03-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Kortet ser fantastisk ud & jeg kan ikke vente med at give det som en gave. Bestiller bestemt en ny.
Kortplakat
Karin A.
2020-03-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super flot design <3
Kortplakat
Ida N.
2020-03-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tilfreds - anbefales!
Stjernehimmel plakat
Juliette R.
2020-03-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Plakat af meget god kvalitet; intet at klage over!
Stjernehimmel plakat
Hasse S.
2020-03-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God i både kvalitet og hele ordreprocessen.
Stjernehimmel plakat
Fanny I.
2020-03-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot plakat og design
Kortplakat
Roman G.
2020-03-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt er perfekt
Kortplakat
Rebecca T.
2020-03-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Sååå godt! Meget meget bedre, end vi forventede
Stjernehimmel plakat
Malin A.
2020-03-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot design. Leveringstid ok.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Louis H.
2020-03-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk fødselsplakat & papir af god kvalitet.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Laura G.
2020-03-16
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God kvalitet på papir og emballage
Stjernehimmel plakat
Marianne L.
2020-03-16
star star star star star
Mega flot plakat. Anbefales helt klart !
Stjernehimmel plakat
Kim A.
2020-03-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker virkelig min stjernekortplakat. Ser godt ud på min soveværelsesvæg :)
Stjernehimmel plakat
Silvia R.
2020-03-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderligt !!! Ankom på mindre end en uge.
Kortplakat
Ernestine J.
2020-03-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med resultatet. Meget hurtig levering.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Peter B.
2020-03-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er super glad. Fantastisk kvalitet! Mange tak for dette :)
Stjernehimmel plakat
Olivia F.
2020-03-12
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Godt produkt af god kvalitet, men jeg synes det er dyrt
Stjernehimmel plakat
Angela I.
2020-03-10
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Glædelig over plakaten, tog det et stykke tid at ankomme
Stjernehimmel plakat
Gabrielle O.
2020-03-10
star star star star star_border
Jeg modtog først et plakat med en skade, men kundeservice hjalp mig med at få det byttet. Det nye er fuldkomment fejlfrit og jeg er tilfreds med min oplevelse.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Bonnie L.
2020-03-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi bestilte et stjernekort til vores jubilæum, og det er virkelig smukt i det virkelige liv. Tykt papir og godt trykt.
Stjernehimmel plakat
Malin O.
2020-03-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk dejlig plakat :)
Stjernehimmel plakat
Lisa M.
2020-03-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bedste gave til min mor, der blev 40! Alligevel glad.
Kortplakat
Manon M.
2020-03-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt er perfekt. Tak
Stjernehimmel plakat
Ella P.
2020-03-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot stjernekort. Ville have været godt, hvis de også havde en ramme.
Stjernehimmel plakat
Erik N.
2020-03-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tilfreds !!! Stærkt anbefalet!
Stjernehimmel plakat
Alvaro M.
2020-03-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt er gået som anmodet, tak
Stjernehimmel plakat
James M.
2020-03-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Buoni prezzi!
Stjernehimmel plakat
Jonny C.
2020-03-04
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejligt motiv. Levering kunne have været noget kortere
Stjernehimmel plakat
Thomas U.
2020-03-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god
Fødselsplakat i 1:1 skala
Lars D.
2020-03-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smukt kunstværk - Kvalitet er super !!
Stjernehimmel plakat
Matilda H.
2020-03-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Absolut elsker vores stjernekort. Ordreprocessen var også perfekt.
Stjernehimmel plakat
Noah L.
2020-03-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig god. Tak!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Sofia E.
2020-03-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderlig plakat :)
Stjernehimmel plakat
Adam W.
2020-03-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds! Jeg kommer tilbage.
Stjernehimmel plakat
Isabel L.
2020-03-02
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget god side, fremragende service !!
Stjernehimmel plakat
Rikke O.
2020-02-27
star star star star star
Flot design og tryk. kan varmt anbefales !
Fødselsplakat i 1:1 skala
Agnetha E.
2020-02-27
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super stilfulde plakater, selvom det ville have været rart, hvis du også kunne bestille en ramme.
Stjernehimmel plakat
Christine K.
2020-02-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Smuk plakat! En god gaveidee.
Stjernehimmel plakat
Annisa M.
2020-02-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Mange tak
Fødselsplakat i 1:1 skala
Susan K.
2020-02-26
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Absolut elskede det! Virkelig flot materiale, fremragende kvalitetspapir.
Stjernehimmel plakat
Jean P.
2020-02-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende websted meget tilfreds med mit køb
Stjernehimmel plakat
Michel A.
2020-02-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Alt gik godt. Jeg er meget glad.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Emma H.
2020-02-25
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tak for god service og hurtig levering. Posterne er virkelig rart !!!
Fødselsplakat i 1:1 skala
Gunilla R.
2020-02-24
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Min plakat blev beskadiget under transport. De sendte en anden igen. Godt håndteret.
Stjernehimmel plakat
Erik C.
2020-02-24
star star star star star
Super hurtig levering og konkurrencedygtig pris
Stjernehimmel plakat
Robert E.
2020-02-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk kvalitet og pris. Plakat så godt ud.
Stjernehimmel plakat
Rita H.
2020-02-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig dejlig plakat. Vi vil købe en anden til at give væk som en gave
Fødselsplakat i 1:1 skala
Adam L.
2020-02-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi elskede dem. Kvaliteten på papiret er bedre, end jeg nogensinde har set. Godt job
Fødselsplakat i 1:1 skala
Elena R.
2020-02-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg har kjøpt flere ganger og alt fantastisk. Takk
Stjernehimmel plakat
Agneta O.
2020-02-23
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tak, det var virkelig dejlig. Bestiller en til at give som gave!
Stjernehimmel plakat
Karin B.
2020-02-21
star star star star star_border
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Gode produkter kan være hurtigere leveringstid.
Stjernehimmel plakat
Benoît L.
2020-02-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Tilfreds med min ordre. Jeg anbefaler 100%!
Stjernehimmel plakat
Beatrice G.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg lagde min ordre på en søndag og modtog den på fredag. En meget personlig gave til min ven. Glad.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Julia G.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er så glade for vores stjernekortplakat, vi bestilte, og værdsætter virkelig de hurtige svar fra kundeservicen.
Stjernehimmel plakat
Maria E.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds. Plakat af god kvalitet.
Fødselsplakat i 1:1 skala
Louise A.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med mit køb! Kvaliteten på papiret er meget god. Jeg anbefaler dette websted
Stjernehimmel plakat
Aurélie F.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg er virkelig glad for resultatet!
Stjernehimmel plakat
Anton L.
2020-02-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
God kvalitet!
Stjernehimmel plakat
Sofia O.
2020-02-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Top! Super hurtig & glad med alt ...
Fødselsplakat i 1:1 skala
Anna L.
2020-02-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Så tilfreds med min stjernekortplakat !!! Tak :)
Stjernehimmel plakat
Ramona U.
2020-02-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget gode, meget pæne gaver!
Stjernehimmel plakat
Irena P.
2020-02-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker din kundeservice. Jeg havde et problem, og det blev løst med det samme, anbefalet.
Stjernehimmel plakat
Filip B.
2020-02-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig tilfreds med hele købet!
Stjernehimmel plakat
Sif W.
2020-02-17
star star star star star
Bestilte en stjerneplakat.
Jeg har aldrig før ejet en plakat med så flot et design, i så lækker en kvalitet. Smukt finish og med en følelse af et ægte dyrt tryk. Meget for pengene. Endte med at bestille en ekstra stjerneplakat i andet design.
Glæder mig til at få dem op og hænge.
Stjernehimmel plakat
zoom_in
Kim C.
2020-02-17
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hvilket smukt lærred! Vi er så imponeret over farven og kvaliteten på dette smukke portræt af vores søde wallaby. Tak Louvenir!
General
zoom_in
Saskia D.
2020-02-01
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super god service og meget tilfreds med resultatet!
Skurk
zoom_in
Anthony G.
2020-01-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi elsker absolut dette portræt. Vi er mere end tilfredse og glade for at hænge det op i vores hus. Materialet er af høj kvalitet og bygget til at vare. Folk på louvenir var meget hjælpsomme og professionelle. Jeg vil bestemt købe flere portrætter i fremtiden!
Cruiser
zoom_in
Rachel .
2020-01-20
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Strålende foto! Jeg valgte pirat til min ara (åbenlyst) og det viste sig så sejt !! Vidunderlig kundeservice, også.
Pirat
zoom_in
Camilla .
2020-01-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Er meget tilfreds med min skyline! Kunne let have købt flere af Louvenirs plakater, fordi der er så meget at vælge imellem og så mange muligheder!
Skyline plakat
Sandra .
2020-01-15
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Købt dette som en gave til en ven, hvis hund for nylig døde, der var mange tårer og utrolig værdsat. Tak!
Baron
zoom_in
Kevin N.
2020-01-09
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi var super imponeret over hastigheden på levering og kvaliteten af portrættet! Vi elsker det bare, og Wandi the Dingo udødeliggøres som en herre for alle tider!
Lord
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtigt og nemt! Super flot kvalitet! Portrættet kom godt pakket og du fik billedkroge! Hvor nemt det kan være! Allan er virkelig glad!
Politimand
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Hurtigt og nemt! Super flot kvalitet! Portrættet kom godt pakket og du fik billedkroge! Hvor nemt det kan være! Allan er virkelig glad!
Skurk
zoom_in
Céline L.
2020-01-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Storslået kunst, unik gave, en skræddersyet succes. Tak
Trompetist
zoom_in
Annalena A.
2019-12-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Så utroligt fine dyreportrætter! Vidunderlig og hurtig service! Stærkt anbefalet!
Trompetist
zoom_in
Leigh .
2019-12-18
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende selskab rundt omkring! Behagelig kundeservice og hurtig levering. Vil helt anbefale. Tak for det smukke portræt af vores smukke dreng.
Boss
zoom_in
Romance C.
2019-12-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er super tilfredse med portræt på vores hund.
Vi er super tilfredse med portrættet af vores hund.
Det var en rigtig succes og har sin virkning! Jeg elsker det! Derudover er kundeservice TOP. Pålidelig hjemmeside, jeg giver min anbefaling!
Politimand
zoom_in
Alixe R.
2019-12-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Husets smukkeste kunst, et portræt af vores kære Must! Vi er imponeret over kvaliteten af udskriften, finishens skønhed og af den smukke tykkelse på det stof, der ankom omhyggeligt pakket ind i en meget beskyttende emballage! Jeg kan varmt anbefale dette meget seriøse websted, der også sender hurtigt! den perfekte gave til ferien eller til en fødselsdag !!! Tak Louvenir!
Hertuginde
zoom_in
Annalena .
2019-12-06
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er meget glade for de smukke portrætter af vores legende Jax. Fremragende service. Godt pakket. Anbefales stærkt.
Skurk
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super tilfreds! God kvalitet og dejlige portrætter i stedet for bare at have fotos hængende på væggene
Cruiser
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Dejligt portræt i virkelig god kvalitet!
Hurtig levering og venligt personale
Vil være flere portræt.
Skurk
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds med begge kæledyrsportrætter. God kvalitet og service.
Boss
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget tilfreds. Godt lavet, høj kvalitet og god service.
Lady
zoom_in
Yoni C.
2019-11-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker dette kunstværk ❤️
Skurk
zoom_in
Anette .
2019-11-24
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Så tilfreds med dette kunst! Professionelt fremstillet og af god kvalitet .. Anbefales!
Isdronning
zoom_in
Anita B.
2019-11-22
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk service og rigtig sjovt produkt :)
Pirat
zoom_in
Amanda .
2019-11-21
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Silje kaldes nu mere almindeligt "Silje-frisyre". Meget glad for brættet, en sjov måde at vise hende på!
Viking
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Utrolige portrætter og god kvalitet, bare elske dem!
General
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker virkelig resultatet af dette kunst! Fantastisk kvalitet!
Kejser
zoom_in
Sanela B.
2019-11-19
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig attraktiv! Vi er super glade!
Kejser
zoom_in
Anita B.
2019-11-16
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi elsker det! Det er klart over forventningen.
Baron
zoom_in
Lena M.
2019-11-14
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget godt lavet kunst, hvor min helt egen adelsmand fik retfærdighed!
Lord
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-13
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vidunderligt, absolut perfekt
Lord
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Virkelig imponeret over kvaliteten og hvor god det var med billedet om emnet.
Superhelt
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Vi er så tilfredse med portrættet. Stærkt anbefale!
Cruiser
zoom_in
Johan J.
2019-11-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Meget flot portræt! Hunden har aldrig set mere statelig ud. Topkvalitet også, virkelig frem for alt forventning.
Lord
zoom_in
Ali A.
2019-11-11
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fremragende service; fik en brugerdefineret baggrund bare ved at spørge. Kvaliteten er vanvittigt!
Kejser
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-10
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super glad og meget glad for portrættet !!!
Kejser
zoom_in
Aleksandra T.
2019-11-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Min lille fede viking! Flot arbejde. Jeg elsker det :)
Viking
zoom_in
Nikola B.
2019-11-08
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Fantastisk kvalitet. Jeg kan rigtig godt lide det! Godt klaret :)
Guvernør
zoom_in
Martin H.
2019-11-03
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Super morsom idé og meget godt lavet lærredsbillede.
Superhelt
zoom_in
Louise T.
2019-10-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg elsker det! ❤️❤️❤️
Superhelt
zoom_in
Gunilla T.
2019-10-30
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Statelige - meget tilfreds!
Baron
zoom_in
Beatrice A.
2019-10-29
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Bedre end forventet - hvad en god idé :)
Skurk
zoom_in
Rory H.
2019-10-28
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Elsker resultaterne og de livlige farver. Sådan god kvalitet!
Superhelt
zoom_in
Vinona K.
2019-10-27
star star star star star
Vis originalt sprog
Oversat af Google
Jeg valgte det morsomste billede, jeg havde af min kat, og jeg elsker, hvordan det viste sig i astronautantøjet! Billedet er blandet rigtig godt, og det matcher stilen med resten af lærredet. Kvalitet på lærredet er forbløffende, og jeg kan virkelig godt lide, hvordan udskriften ombrydes omkring siderne af rammen. Strålende koncept!
Astronaut